|
|
|
|
Zabawa w skojarzenia |
| Autor |
Wiadomość |
jerry
Ekspert

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 1498 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2009-01-19, 14:49 Zabawa w skojarzenia
|
|
|
Zabawa w skojarzenia
Na wielu forach taka gra jest to dlaczego ma jej nie być tutaj Nie będę się rozpisywał na temat reguł bo zapewne każdy zna
ja zacznę
narodziny ----------- > życie |
|
|
|
 |
Damian
Mistrz

Zaproszone osoby: 9
|
Wysłany: 2009-01-19, 15:17
|
|
|
Temat ten już istnieje w dziale "Między nami forumowiczami", ale z racji nabijania w nim postów, które nie mają większego znaczenia dla forum został zablokowany.Ten temat również blokuję z tych samych przyczyn.Ewentualne spekulacje proszę kierować do działu "Informacje, Opinie, Błędy, Uwagi, Propozycje "
edit: Nie zauważyłem, że nie jestem moderatorem na ten dział.Proszę moderatorów o zastosowanie się do mojego postu.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
OverMyHead
Administrator

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 22 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 2345 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2009-01-19, 17:20
|
|
|
Damian rozpędziłeś się
Temat zablokowany |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Statystyki |
Mapa Forum
Wszelkie Prawa Zastrzeżone!
Administracja Forum.Wiecbork.eu - nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez Użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
|
| |
|