Więcbork - Forum Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Twój przetrwany najgorszy dzień życia?
Autor Wiadomość
Wasek 
Ekspert

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2008-01-28, 09:08   Twój przetrwany najgorszy dzień życia?

Jak w temacie....

Bartek 
Ekspert

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: 2008-01-28, 09:30   

Środa w 2006.r
- 80 Pkt z zachowania w Podstawówce.

OverMyHead 
Administrator

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2008-01-29, 20:02   

To tam są jeszcze te punkty??
Za co tyle straciłeś?

Bartek 
Ekspert

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: 2008-01-29, 20:08   

W podstawówce były jeszcze i są, ale w gimnazjum na szczęście już nie ma. A co do tych punktów to dostałem je za rysowanie brzydkich rzeczy, wraz z przekleństwami. Pomyliło mi się i to nie było 80 pkt tylko 60 pkt. Sorry za pomyłkę. Ale i tak dużo pkt.

phaedra 
Mistrz

Wysłany: 2008-01-29, 21:19   

60 pkt brzmi jak przekroczenie przepisów drogowych... :wink:

Wasek 
Ekspert

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2008-01-29, 22:06   

Pod koniec 6 klasy miałem -200 i żyje :D

Damian 
Mistrz

Zaproszone osoby: 9
Wysłany: 2008-01-30, 12:40   

O co chodzi z tymi pkt. ??

OverMyHead 
Administrator

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2008-01-30, 12:59   

W podstawówce wprowadzili takie coś jak pkt z zachowania... (mój ostatni rok w podst.) na początku dostawałeś określoną liczbę pkt. i o ile pamiętam było to na ocenę dobrą z zachowania... potem przez cały rok zbierałeś punkty... zyskiwałeś za jakieś zasługi a traciłeś za przewinienia... i na koniec roku z tych pkt wystawiano ocenę... określona liczba pkt-określona ocena...

jeżeli dobrze pamiętam to ze sprawdzianami było podobnie tak ?

Damian 
Mistrz

Wysłany: 2008-01-30, 13:04   

Jak dobrze ,że się na takie coś nie załapałem :lol:

Dziobek 
Zaawansowany

Wysłany: 2010-04-20, 17:05   

Pamiętam jeden taki dzień, jakieś trzy może cztery lata temu. Od samego rana ciągle coś szło nie tak... Dojeżdżałam do szkoły do Bydgoszczy. Była wtedy zima. Wstałam rano jak zawsze prawą nogą :razz: ale to niestety nie pomogło heh O mało co nie zaspałam na autobus, po drodze jeszcze szybko kupiłam Pepsi, bo w domu nie zdążyłam nawet zjeśc. Biegłam całą droge. Ale udało się, wsiadłam do autobusu, był praktycznie pełen, ale miejsce udało się znaleźc. Wrzuciłam Pepsi do torby, którą miałam na kolanach. Po chwili poczułam, że ta torba mi przecieka. Okazało się, że nie zakręciłam dobrze butelki. Miałam całe mokre nogi do kolan, torbe połozyłam na podłodze, ale ta rozlana w torbie Pepsi wężykiem leciała przez pół autobusu :razz: Dziewczyna, która siedziała obok mnie dała mi nawilżaną chusteczke, i o dziwo jak dojechałam do Bydgoszczy zbytnio plamy nie było widac. Kiedy wysiadłam z autobusu przesiadłam się na tramwaj, i na rondzie tramwaj się wykoleił :P większośc drogi trzeba było przejśc. Na miejscu okazało się, że nie zabrałam żadnych prac, które trzeba było oddac, bo miałam ostatni termin :P A do szkoły jechała głównie dlatego heh Później na szczęście wszystko się uspokoiło, i dzień skończył się już dobrze. Dziś to wszystko wspominam z uśmiechem, chociaż wtedy kompletnie mi do śmiechu nie było, i marzyłam, żeby już w końcu byc w domu :grin:

bZYK 
Użytkownik

Wysłany: 2010-04-20, 21:03   

Dziobek - nie zazdroszczę xD
Ja nie potrafię powiedzieć, dużo złych dni było ;f
Ale jednym z gorszych był, jak w piątek przed rozpoczęciem nowego roku szkolnego (wiadomo, wszyscy napaleni na spotkania ze znajomymi) złamałem piszczel w dwóch miejscach i składali mnie w Bydgoszczy. Niemiłe.;p Potem jednak obróciło się to na dobre (indywidualne nauczania = średnia z paskiem) :D
Także, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :)
No, opowiadajcie? :D

Damian 
Mistrz

Wysłany: 2010-05-16, 17:01   

Skoro to są wasze najgorsze sytuacje, to tylko pozazdrościć mało burzliwego życia :P

Odpowiedz do tematu