|
Świąteczne życzenia - kartka, sms czy e-mail? |
| Świąteczne życzenia wysyłam za pośrednictwem |
| Tradycyjnych kartek |
|
26% |
[ 4 ] |
| Sms-ów |
|
33% |
[ 5 ] |
| Internetu |
|
20% |
[ 3 ] |
| Inne |
|
20% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 10 |
| Wszystkich Głosów: 15 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jerry
Ekspert

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 1455 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2009-12-17, 21:13 Świąteczne życzenia - kartka, sms czy e-mail?
|
|
|
Boże narodzenie coraz bliżej chciałem się was zapytać ,bo ciekawi mnie ..jak jest u was z tradycją wysyłania życzeń na kartkach świątecznych? Wysyłacie jeszcze tradycyjne ?
Czy pisząc życzenia przywiązujecie uwagę do tego aby życzenia miały jakiś głęboki przekaz ,czy po prostu bierzecie komórkę i piszecie ten jeden ściągnięty z internetu świąteczny sms i wysyłacie go do wszystkich ?czy korzystacie z wirtualnych kartek świątecznych ?
A w jakiej formie wy dostajecie życzenia? |
|
|
|
 |
zwyczajna
Specjalista

|
Wysłany: 2009-12-17, 21:45
|
|
|
| ja wysyłam kartki, które sama robie- tym bardzo mi bliskim i smsy tym mniej, i jednym i drugim układam życzenia. Za takie z internetu dziękuje. Jestem chora jak dostaje smsy z takimi samymi życzeniami od kilku osób, bo takie wyświeliło google na 1 pozycji, wolałabym już same Wesołych Świąt.. |
|
|
|
 |
pawelec
Specjalista

|
Wysłany: 2009-12-17, 22:14
|
|
|
| Ja staram się składać osobiście życzenia a zwłaszcza bliskim mi osobom, a znajomym to najczęściej smsy |
|
|
|
 |
Kasia
Moderator

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 29 Dołączyła: 17 Paź 2007 Posty: 1530 Skąd: Więcbork City
|
Wysłany: 2009-12-18, 12:20
|
|
|
| W dobie telefonów komórkowych i internetu ja osobiście preferuję składanie życzeń tradycyjna formą poprzez wypisanie kartki pocztowej. I tez takie życzenia lubię otrzymywać ponieważ wiem, że dana osoba bądź przepisała z internetu, ale po święciła chwile czasu aby taka kartkę wypisać a nie tylko kopiuj wklej mówiąc wprost poszły na "łatwiznę". Ale nie mówię, że nie lubię otrzymywać życzeń sms-owych po prostu wole tradycyjne. |
|
|
|
 |
Damian
Mistrz

Zaproszone osoby: 9
Wiek: 23 Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 4734 Skąd: z dhrugiej Ihrlandii
|
Wysłany: 2009-12-18, 12:43
|
|
|
| Do rodziny wysyłam tradycyjne kartki, natomiast znajomym składam życzenia, albo na żywo w 4 oczy, albo za pośrednictwem smsa. Oczywiście odpuszczam sobie skopiowane treści z internetu, zazwyczaj ograniczam się do pospolitego "Wesołych Świąt". |
|
|
|
 |
|
|