|
|
|
|
Najdziwniejsze miejsca w których zdarzyło wam się zasnąć |
| Autor |
Wiadomość |
jerry
Ekspert

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 1498 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2010-03-14, 13:27 Najdziwniejsze miejsca w których zdarzyło wam się zasnąć
|
|
|
W jakim najdziwniejszym miejscu zdarzyło wam się zasnąć ? |
|
|
|
 |
phaedra
Mistrz

|
Wysłany: 2010-03-14, 17:14
|
|
|
| W pociągu. Wsiadłem do pociągu, który stał. Ponieważ byłem mocno śpiący, zasnąłem. Obudziłem się, jak ludzie wychodzili. Patrzę, a jestem nie w tej miejscowości, co pracuję. Byłem spóźniony do pracy 3,5 h. Odrobiłem tego samego dnia. Ale na koniec miałem jeszcze hit, bo w drodze powrotnej (a to była zima), nawalił pociąg i przez pół godziny staliśmy w szczerym polu czekając na pomoc. |
|
|
|
 |
OsTr
Uczestnik

|
Wysłany: 2010-03-16, 10:40
|
|
|
Ja zasnąłem na stojąco w pociągu powrotnym z Woodstocku więc jak wiecie pociąg wypchany po brzegi człowiek umęczony ale zadowolony i naładowany pozytywną energią |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Statystyki |
Mapa Forum
Wszelkie Prawa Zastrzeżone!
Administracja Forum.Wiecbork.eu - nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez Użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
|
| |
|