|
|
|
|
Media Markt i Star Wars |
| Autor |
Wiadomość |
Larry
Administrator

Zaproszone osoby: 9
Wiek: 32 Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 3452 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2008-09-23, 01:47 Media Markt i Star Wars
|
|
|
Star Wars tak teraz mówi się o "specyficznej promocji" osób w TV.
Z reguły działa to na zasadzie im coś jest głupszego tym lepiej
Oto kilka reklam firmy Media Markt, o ile dobrze pamiętam w niemieckiej edycji reklam Polacy byli przedstawieni jako złodzieje...
Zanim zaczniesz oceniać zapoznaj się z osobami, które występują w tych reklamach np. Gracjan Roztocki, Roland Pieczkowski.
Jakie masz odczucia po obejrzeniu tych reklam?
Jak myślisz dlaczego nie dodałem tego tematu do działu "Humor"? |
|
|
|
 |
Kasia
Moderator

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 29 Dołączyła: 17 Paź 2007 Posty: 1530 Skąd: Więcbork City
|
Wysłany: 2009-11-10, 19:21
|
|
|
| Bohaterowie występujący w powyższych reklamach robią z siebie wg mnie "błaznów". Ale w tej reklamie chodzi pewnie o to aby pokazać ludziom coś niezwykłego i zwrócić uwagę. |
|
|
|
 |
dzula
Mistrz

|
Wysłany: 2009-11-10, 19:38
|
|
|
| W drugiej reklamie występuje ten Roland, który był już chyba we wszystkich popularnych programach (Szansa na Sukces, You Can Dance, Idol, Tak to leciało!), wpychał się on po prostu wszędzie i jest on dla mnie postacią żałosną, a wręcz tragiczną. No Niemcy polecieli z tym po całości, mogli od razu stworzyć GettoMarkt - nie dla Żydów i Polaków. Ale dla Gracjana Roztockiego szacun, jest on kamerzystą, producentem, piosenkarzem, tekściarzem, muzykiem i to nieźle walniętym, wszystko w jednym. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Statystyki |
Mapa Forum
Wszelkie Prawa Zastrzeżone!
Administracja Forum.Wiecbork.eu - nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez Użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
|
| |
|