Więcbork - Forum Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaka niespodzianka?
Autor Wiadomość
Solaris 
Zaawansowany

Wysłany: 2009-01-23, 14:18   Jaka niespodzianka?

Ciekawa jestem, pewnie to kwestia indywidualna, ale chciałabym wiedzieć jaką niespodziankę chcielibyście dostać o swoich dziewczyn lub żon?Co chcielibyście żeby dla was wasze Panie zrobiły lub co wam dały?

Wasek 
Ekspert

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2009-01-23, 20:48   Re: Jaka niespodzianka?

Salma_83 napisał/a:
(...) lub co wam dały?

ostre słowa xD

Michu
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-26, 21:02   

Dla mnie nie liczy się rzecz materialna tylko to że dana mi osoba o mnie pamięta - a to jest bezcenne

Solaris 
Zaawansowany

Wysłany: 2009-01-26, 21:17   

Dla mnie też to jest bardzo ważne!!!W takim razie co masz na myśli myśląc o pamięci tej drugiej osoby ???

Michu
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-26, 21:23   

Jeśli chodzi o urodziny imieniny i inne okoliczności to np od dziewczyny wystarczy mi słowo "Wszystkiego Najlepszego" i słodki buziak :) , każdy prezent, prezencik jest fajny - ale najbardziej cieszy to że ta osoba pamięta i mówi miłe słowa.. :)

Solaris 
Zaawansowany

Wysłany: 2009-01-26, 21:49   

Najważniejsze, żeby słowa były szczere!!! Ja jednak wszytko to wiem, oczekiwałam, że dowiem się czego najbardziej w świecie pragną mężczyźni tak żeby ich zaskoczyć, żeby nie zapomnieli o kobiecie. pewnie jest to kwestia indywidualna, ale ciekawią mnie odpowiedzi.

wpadałam na pomysł czytając temat o relaksie! Pewnie cieszyłby się jakby wrócił zmęczony z pracy , wyciągnąłby nogi na kanapie a kochana żona podałaby mu piwko ;) .

Michu
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-26, 23:03   

Wiesz jeśli chodzi o żone to heh znam chyba sposób który wiąże się z tematem relax i niespodzianką którą chyba by każdy chłopak ( mąż docenił ) - tak sądze :)

Po powrocie z pracy wchodzisz do domu a tu żona w sexi ciuszkach podaje piwo ... co wyjdzie dalej każdy wie ;)

A serio może by tak po powrocie z pracy zobaczyć ucieszoną żone która czeka z kolacją ? Świece.. itd.. nastrój chłopak niby takie coś zazwyczaj robi dla kobiety - ale napewno też był by z tego zadowolony.

Czego można pragnąć w prezencie - fakt jest to sprawa indywidualna, ale sądze że kilka miłych słów, jakiś miłych gestów zrobi więcej niż jakiś zakupiony towar. Może zaplanuj jakiś weekend tylko we dwoje? Piątek romantyczna kolacja w sobotę jakieś spacer zwiedzenie czegoś itd.. Czas spędzony wspónie nie tylko przybliża ludzi ale i też powoduje wiele nieoczekiwanych i zazwyczaj miłych zwrotów akcji.. :)
( co do jakiegoś weekendu no to raczej na wiosne/lato )

Wasek 
Ekspert

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2009-01-26, 23:05   

Michu napisał/a:
Po powrocie z pracy wchodzisz do domu a tu żona w sexi ciuszkach podaje piwo ... co wyjdzie dalej każdy wie ;)

Co wyjdzie xD?

Odpowiedz do tematu