|
Jaka niespodzianka? |
| Autor |
Wiadomość |
Solaris
Zaawansowany

Wiek: 28 Dołączyła: 25 Cze 2007 Posty: 203 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2009-01-23, 14:18 Jaka niespodzianka?
|
|
|
| Ciekawa jestem, pewnie to kwestia indywidualna, ale chciałabym wiedzieć jaką niespodziankę chcielibyście dostać o swoich dziewczyn lub żon?Co chcielibyście żeby dla was wasze Panie zrobiły lub co wam dały? |
|
|
|
 |
Wasek
Ekspert

Zaproszone osoby: 3
Wiek: 21 Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 1426 Skąd: Kościuszki Pany
|
Wysłany: 2009-01-23, 20:48 Re: Jaka niespodzianka?
|
|
|
| Salma_83 napisał/a: | | (...) lub co wam dały? |
ostre słowa xD |
|
|
|
 |
Michu [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-26, 21:02
|
|
|
| Dla mnie nie liczy się rzecz materialna tylko to że dana mi osoba o mnie pamięta - a to jest bezcenne |
|
|
|
 |
Solaris
Zaawansowany

|
Wysłany: 2009-01-26, 21:17
|
|
|
| Dla mnie też to jest bardzo ważne!!!W takim razie co masz na myśli myśląc o pamięci tej drugiej osoby ??? |
|
|
|
 |
Michu [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-26, 21:23
|
|
|
Jeśli chodzi o urodziny imieniny i inne okoliczności to np od dziewczyny wystarczy mi słowo "Wszystkiego Najlepszego" i słodki buziak , każdy prezent, prezencik jest fajny - ale najbardziej cieszy to że ta osoba pamięta i mówi miłe słowa.. |
|
|
|
 |
Solaris
Zaawansowany

|
Wysłany: 2009-01-26, 21:49
|
|
|
Najważniejsze, żeby słowa były szczere!!! Ja jednak wszytko to wiem, oczekiwałam, że dowiem się czego najbardziej w świecie pragną mężczyźni tak żeby ich zaskoczyć, żeby nie zapomnieli o kobiecie. pewnie jest to kwestia indywidualna, ale ciekawią mnie odpowiedzi.
wpadałam na pomysł czytając temat o relaksie! Pewnie cieszyłby się jakby wrócił zmęczony z pracy , wyciągnąłby nogi na kanapie a kochana żona podałaby mu piwko . |
|
|
|
 |
Michu [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-26, 23:03
|
|
|
Wiesz jeśli chodzi o żone to heh znam chyba sposób który wiąże się z tematem relax i niespodzianką którą chyba by każdy chłopak ( mąż docenił ) - tak sądze
Po powrocie z pracy wchodzisz do domu a tu żona w sexi ciuszkach podaje piwo ... co wyjdzie dalej każdy wie
A serio może by tak po powrocie z pracy zobaczyć ucieszoną żone która czeka z kolacją ? Świece.. itd.. nastrój chłopak niby takie coś zazwyczaj robi dla kobiety - ale napewno też był by z tego zadowolony.
Czego można pragnąć w prezencie - fakt jest to sprawa indywidualna, ale sądze że kilka miłych słów, jakiś miłych gestów zrobi więcej niż jakiś zakupiony towar. Może zaplanuj jakiś weekend tylko we dwoje? Piątek romantyczna kolacja w sobotę jakieś spacer zwiedzenie czegoś itd.. Czas spędzony wspónie nie tylko przybliża ludzi ale i też powoduje wiele nieoczekiwanych i zazwyczaj miłych zwrotów akcji..
( co do jakiegoś weekendu no to raczej na wiosne/lato ) |
|
|
|
 |
Wasek
Ekspert

Zaproszone osoby: 3
Wiek: 21 Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 1426 Skąd: Kościuszki Pany
|
Wysłany: 2009-01-26, 23:05
|
|
|
| Michu napisał/a: | Po powrocie z pracy wchodzisz do domu a tu żona w sexi ciuszkach podaje piwo ... co wyjdzie dalej każdy wie |
Co wyjdzie xD? |
|
|
|
 |
|
|