|
Infokiosk Więcbork |
| Autor |
Wiadomość |
jerry
Ekspert

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 1498 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2010-04-02, 17:54 Infokiosk Więcbork
|
|
|
Jak myślicie, czy nasze miasto powinno spróbować zainwestować w platformę informatyczną na terenie miasta czyli nowoczesne infokioski >Infokiosk <
Przykładowy Infokiosk
Ja myślę ze Infokiosk powinien być pomocą przede wszystkim dla przyjezdnych, nie znających miasta. Ułatwiłby turystom odwiedzających Więcbork dostęp do służb samorządowych poprzez technologię internetową i możliwość do korzystania z e-usług publicznych .Dowiedzieć się z by mogli z niego np. gdzie można zjeść, przenocować, zobaczyć coś ciekawego,uzyskać pełną informację na temat najciekawszych wydarzeń miejskich, kulturalnych i sportowych, które odbywać się będą na terenie Więcborka ,podstawowe informacje o Więcborku, jego zabytkach i atrakcjach, bazie noclegowej, środkach komunikacji PKS i PKP, czy skorzystać z interaktywnej mapy Więcborka.Możliwości zastosowania urządzenia jest dużo |
|
|
|
 |
Larry
Administrator

Zaproszone osoby: 9
Wiek: 33 Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 3483 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2010-04-02, 20:55
|
|
|
Pytanie czy nas stać na to.
Czy ktoś będzie potrafił pozyskać pieniądze na ten cel z zewnątrz.
Wydaje mi się, że w obecnej sytuacji finansowej należy wyznaczać priorytety.
Teraz pomyśl, na którym miejscu znajdzie się taki kiosk. |
|
|
|
 |
phaedra
Mistrz

|
Wysłany: 2010-04-02, 21:03
|
|
|
| I żeby jeszcze nie został zniszczony przez wandali ... |
|
|
|
 |
jerry
Ekspert

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 1498 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2010-04-02, 21:30
|
|
|
| Larry napisał/a: | | Teraz pomyśl, na którym miejscu znajdzie się taki kiosk. |
Np.mógłby być na placu Jana Pawła II ,przy Galerii Więcbork ... myślę że tam by pasował ze względu na to ze kiedyś będzie tam główny PKS i turyści zapewne z Infokiosku by korzystali. |
|
|
|
 |
Larry
Administrator

Zaproszone osoby: 9
Wiek: 33 Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 3483 Skąd: Więcbork
|
Wysłany: 2010-04-02, 23:05
|
|
|
| Larry napisał/a: | | Wydaje mi się, że w obecnej sytuacji finansowej należy wyznaczać priorytety. Teraz pomyśl, na którym miejscu znajdzie się taki kiosk. |
Pisząc to miałem na myśli miejsce na liście priorytetów. |
|
|
|
 |
fauno
Mistrz

Zaproszone osoby: 4
Wiek: 27 Dołączył: 28 Wrz 2008 Posty: 1920 Skąd: Strzelecka
|
Wysłany: 2010-04-03, 19:37
|
|
|
jerry, chłopie, nie wiem jak mogłem się kiedyś na ciebie denerwować, przecież ty dostarczasz mnóstwo frajdy |
|
|
|
 |
|
|