|
|
|
|
Autostopowicze |
| Autor |
Wiadomość |
Daro
Początkujący

|
Wysłany: 2011-06-29, 08:41 Autostopowicze
|
|
|
Jestem ciekaw czy zabieracie autostopowiczów?
W Więcborku i Wituni stałem ostatnio czekając na transport i z ciekawości próbowałem złapać tzw. "okazje"!
Bez szans, nikt się nie zatrzymał, nawet bryczka jadąca na wesele... |
|
|
|
 |
patryk_84a
Profesjonalista

|
Wysłany: 2012-04-14, 21:21
|
|
|
| W dzisiejszych czasach nie opłaca sie brać autostopowiczów. Nigdy nie wiadomo co nam sie przytrafi na drodze, a jeśli pasażer którego zabraliśmy na stopa odniesie obrażenia w wypadku to może nas skarżyć o odszkodowania. Nie polecam. |
|
|
|
 |
chemik
Uczestnik

|
Wysłany: 2012-05-13, 16:50
|
|
|
A mi zdarzyło się, że na stacji benzynowej podczas tankowania podeszło do mnie dwóch autostopowiczów z plecakami, których podwiozłem jakieś 200 km.
Ciekawe doświadczenie bo akurat było to dwoje studentów, którzy właśnie tego dnia rozpoczęli podróż "na stopa" do Konstantynopola - tak, tak - tego w Turcji
BTW - stacja benzynowa to podobno najłatwiejszy sposób na stopa... |
| Ostatnio zmieniony przez chemik 2012-05-13, 16:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Statystyki |
Mapa Forum
Wszelkie Prawa Zastrzeżone!
Administracja Forum.Wiecbork.eu - nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez Użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
|
| |
|